ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Υπηρεσία Πληροφοριών της Φινλανδίας SUPO αύξησε το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής στη χώρα, λέγοντας ότι έχουν περιέλθει εις γνώση της επικίνδυνα σχέδια που συνδέονται με τρομοκρατία στην χώρα.
«Η πιο σοβαρή τρομοκρατική απειλή στη Φινλανδία εξακολουθεί να προέρχεται από μεμονωμένα πρόσωπα ή από μικρές ομάδες που εμπνέονται από την ακραία ισλαμιστική προπαγάνδα ή από τρομοκρατικές οργανώσεις που τους ενθαρρύνουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η SUPO μετά την αύξηση του επιπέδου απειλής σε αυξημένο από χαμηλό.
Προηγούμενη εκτίμηση της απειλής, που είχε εκδοθεί τον Νοέμβριο του 2015, χαρακτήριζε χαμηλό τον κίνδυνο για επιθέσεις από τρομοκρατικές οργανώσεις.























































