ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σπάει όλα τα ρεκόρ η η αποχή στις γαλλικές εκλογές, τουλάχιστον έως αυτήν την ώρα, καθώς δεν έχουν πάει να ψηφίσουν 2 στους 3 γάλλους.
Η συμμετοχή έφθανε στις 17.00 στο 35,33% έναντι 46,42% την ίδια ώρα στον β’ γύρο των βουλευτικών εκλογών του 2012, σύμφωνα με το δίκτυο BFM TV, το οποίο επικαλείται στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το αποτέλεσμα αναμένεται να δώσει στον πρόεδρο της χώρας Εμανουέλ Μακρόν συντριπτική πλειοψηφία στη νέα Εθνοσυνέλευση, όπου η αντιπολίτευση κινδυνεύει να καταρρακωθεί.
Τα εκλογικά τμήματα άνοιξαν στις 08.00 τοπική ώρα και θα παραμείνουν ανοικτά έως τις 18.00. Στις 20.00 θα κλείσουν τα εκλογικά τμήματα στις περισσότερες μεγάλες πόλεις.
Μέρος των Γάλλων στα Υπερπόντια Εδάφη και στο εξωτερικό ψήφισε ήδη από το Σάββατο.























































