ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συναγερμός στις Βρυξέλλες: Δύο εκρήξεις στο κεντρικό σταθμό των τρένων (βίντεο)

Συναγερμός στις Βρυξέλλες: Δύο εκρήξεις στο κεντρικό σταθμό των τρένων (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και του στρατού στις Βρυξέλλες για την εκκένωση της κεντρικής πλατείας Grand Place και του κεντρικού σταθμού των τρένων στη βελγική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν πυροβολήσει έναν ύποπτο, ενώ οι δύο εκρήξεις έγιναν στον κεντρικό σταθμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ύποπτος φορούσε γιλέκο με εκρηκτικά.

Ο ύποπτος αφού φέρεται να προκάλεσε μια έκρηξη μικρής ισχύος φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ», σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα τον οποίο επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η αντίδραση των αστυνομικών ήταν άμεση. Ο δράστης δέχθηκε τα πυρά των αστυνομικών, οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο, καθώς η πόλη του Βελγίου εξακολουθεί να βρίσκεται υπό καθεστώς έκτακτης κατάστασης, μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις.

Μέσω Twitter, η βελγική αστυνομία ανέφερε ότι το συμβάν βρίσκεται υπό «έλεγχο».

Η εισαγγελία των Βρυξελλών ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης της έκρηξης πυροβολήθηκε. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: Ο οπλισμός της οργάνωσης εκτός της ατζέντας των διαπραγματεύσεων Ισραήλ-Λιβάνου – «Δεν θα παραδοθούμε»

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εξουδετέρωσε τον γιο του επικεφαλής διαπραγματευτή της Χαμάς – Νεκρός και διοικητής της δύναμης «Ραντουάν» της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr