ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πρίγκιπας Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ, Σαουδική Αραβία,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντικαταστάθηκε ο διάδοχος του θρόνου στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με βασιλικό διάταγμα που δημοσιοποίησε το πρακτορείο ειδήσεων SPA.
Ειδικότερα, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Μοχάμεντ Μπιν Ναγιέφ που ήταν διάδοχος του θρόνου, απαλλάχθηκε των καθηκόντων του κι αντικαταστάθηκε από τον αναπληρωτή διάδοχο του θρόνου, τον 31χρονο πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, τον γιο του βασιλιά.
Ο τελευταίος αναλαμβάνει παράλληλα τα καθήκοντα του αναπληρωτή πρωθυπουργού, ενώ διατηρεί τα χαρτοφυλάκια των καθηκόντων του, στο υπουργείο Άμυνας, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες.
Η προαγωγή του πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν εγκρίθηκε από το αρμόδιο συμβούλιο, ενώ η επίσημη τελετή αναμένεται να γίνει το βράδυ της Τετάρτης στη Μέκκα.
Ο Μοχάμεντ Μπιν Ναγιέφ δήλωσε επίσημα την αφοσίωσή του στον νέο διάδοχο του θρόνου, σύμφωνα με την τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας.
Ο διάδοχος είναι γιος του βασιλιά και της τρίτης συζύγου του, της Φάχντα Μπιντ Φαλάχ Μπιν Σουλτάν.























































