ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευνουχισμός, Ινδία ή Μπάρατ,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπόθεση «μαύρης χήρας» στην Ινδία, όπου σατανική 23χρονη αποφάσισε να εκδικηθεί τον 25χρονο σύντροφό της, με τον πλέον καθοριστικό τρόπο.
Το σχέδιό της ήταν κάτι παραπάνω από σατανικό. Το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι των γονιών της κοπέλας. Κάποια στιγμή, ενώ κάθονταν όλοι μαζί στο σαλόνι, η νεαρή γυναίκα παρέσυρε τον 35χρονο -ευνούχο πλέον- στο μπάνιο, απαιτώντας από εκείνον να τo “κάνουν”.
Άνδρας γαρ… ενέδωσε, αλλά δεν περίμενε τι θα ακολουθούσε. Άγνωστο πως, η 23χρονη βρήκε την ευκαιρία και με ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο, τού έκοψε το πέος.
Ο Ραβί, όπως ήταν το όνομα του άτυχου άνδρα, μεταφέρθηκε βουτηγμένος στο αίμα στο Sanjay Gandhi Memorial hospital, προκειμένου να… σώσει ό,τι μπορούσε να σωθεί.
Ο 35χρονος, που ήταν μαζί με την 23χρονη τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αρνήθηκε να ορίσει ημερομηνία γάμου, παρουσιάζοντας μία… απροθυμία ως προς την τέλεση του θείου μυστηρίου. Η απροθυμία αυτή κόστισε ακριβά στον Ραβί.
Ο 35χρονος, αφού δέχθηκε την επίθεση από την κοπέλα του, έφυγε ουρλιάζοντας από το σπίτι, ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Όλα τα παραπάνω συνέβησαν σε περιοχή λίγα χιλιόμετρα έξω από την πρωτεύουσα της Ινδίας, το Δελχί.























































