ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες, αφρικανική σκόνη και λασποβροχές
Αλ. Τσίπρας για κόκκινα δάνεια: Κρατικά εγγυημένη ληστεία της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας
Bloomberg: Νομοσχέδιο με υπερεξουσίες στον Ερντογάν για χάραξη ΑΟΖ 200 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο
Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
Ηλιούπολη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 52χρονος που αγνοούταν από τις 11 Μαΐου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξήντα πολυώροφα κτίρια απέτυχαν στους ελέγχους ασφαλείας, οι οποίοι έγιναν μετά την πυρκαγιά που στοίχισε την ζωή σε 79 ανθρώπους στο Λονδίνο νωρίτερα αυτόν τον μήνα, έγινε γνωστό σήμερα από τη βρετανική κυβέρνηση.
Οι βρετανικές αρχές διεξάγουν ελέγχους σε περίπου 600 πολυώροφα κτίρια σε ολόκληρη την χώρα μετά την φωτιά στον πύργο Γκρένφελ στο δυτικό Λονδίνο την 14η Ιουνίου, που προκάλεσε την οργή της κοινής γνώμης για τις περικοπές στον προϋπολογισμό που επέβαλε η συντηρητική κυβέρνηση.
Την Παρασκευή περίπου 4.000 ένοικοι υποχρεώθηκαν να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους στο βόρειο Λονδίνο, καθώς η πυροσβεστική υπηρεσία απεφάνθη ότι τα κτίρια που διέμεναν δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές ασφαλείας.
Το υπουργείο Κοινοτήτων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης επισήμανε σε μια ανακοίνωση ότι 60 πολυώροφα κτίρια σε 25 κοινότητες δεν πέρασαν τους ελέγχους.























































