ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Νίκος Αναστασιάδης, Υδρογονάνθρακες,


















































Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες - Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα
Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη
«Κύκλωμα-μαμούθ» με 5.429 ψευδείς συνταγές στον ΕΟΠΥΥ - Υποψήφιος βουλευτής ανάμεσα στους εμπλεκόμενους
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στους πολίτες για το στεγαστικό πρόβλημα και τις προτάσεις της ΕΛΑΣ
Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Απαράδεκτο και αδιανόητο” χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης το γεγονός ότι ακούγονται απειλές πως «εάν δεν λυθεί τώρα το Κυπριακό, δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ».
«Έχω την εντύπωση ότι αυτό που έχει σημασία είναι να μην απογοητεύσουμε τον κυπριακό λαό, είτε Ελληνοκυπρίους είτε Τουρκοκύπριους, με την αποτυχία να επιτευχθεί απλώς πρόοδος» ανέφερε σε συνέντευξή του στο ΡΙΚ και επεσήμανε πως «απαιτούνται βήματα ώστε να πλησιάσουμε στο τέλος και να επιτευχθεί λύση αποδεκτή και από τις δύο κοινότητες».
Ο κ. Αναστασιάδης στάθηκε στην ανάγκη μιας λύσης «που να μην δημιουργεί νικητές και να αφήνει ηττημένους».
Αναφερόμενος στους υδρογονάνθρακες στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), ο κ. Αναστασιάδης επανέλαβε ότι ο φυσικός πλούτος της Κύπρου ανήκει σε όλο τον κυπριακό λαό, Ελληνοκυπρίους και Τουρκοκυπρίους.























































