ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χωριστές συναντήσεις με Γκουτέρες ζήτησε η ελληνοκυπριακή πλευρά

Χωριστές συναντήσεις με Γκουτέρες ζήτησε η ελληνοκυπριακή πλευρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πληροφορίες φέρουν την ελληνοκυπριακή πλευρά να έχει ζητήσει να έχει χωριστή συνάντηση με τον Γ.Γ. το απόγευμα, αντί να παρακαθίσει στην απογευματινή συνάντηση επικεφαλής του τραπεζιού 2, όπου συζητούνται τα υπόλοιπα κεφάλαια των διαπραγματεύσεων.

Ο Γ.Γ. θα παρακαθίσει σε γεύμα το μεσημέρι με τους δύο ηγέτες, που θα συνοδεύονται από ένα ακόμη άτομο ο καθένας.

Ακολούθως, στις 15.00 (16.00 ώρα Ελλάδας/Κύπρου), ο κ. Γκουτέρες θα προβεί σε δήλωση προς τα ΜΜΕ.

Αναμένεται το απόγευμα, γύρω στις 18.00 (19.00 ώρα Ελλάδας/Κύπρου) ο Γ.Γ. του ΟΗΕ να είναι ο επικεφαλής του τραπεζιού 2, όπου συζητούνται τα υπόλοιπα κεφάλαια των διαπραγματεύσεων, πλην εκείνου της ασφάλειας και εγγυήσεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λόγω του ότι ο Γ.Γ. θα παρακαθίσει στο γεύμα, έγινε εισήγηση να γίνουν χωριστές συναντήσεις.

Ερωτηθείς αν έγινε δεκτή η εισήγηση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό θα εξαρτηθεί από τη συζήτηση που πραγματοποιείται τώρα για τα θέματα της ασφάλειας και των εγγυήσεων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κύπρος: Στις 19 Μαΐου ο Χριστοδουλίδης αποκαλύπτει μνημείο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στο Παραλίμνι

Bloomberg: Νομοσχέδιο με υπερεξουσίες στον Ερντογάν για χάραξη ΑΟΖ 200 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο

Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως

Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού

Ο Μάικ Γουόλτς κάλεσε τον ΟΗΕ σε δράση κατά των προσπαθειών του Ιράν να «στραγγαλίσει» την παγκόσμια οικονομία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr