Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν είναι καλά ο Τσαβούσογλου! Έκανε μοντάζ τον Αναστασιάδη να του… υποκλίνεται! Ο Τούρκος ΥΠΕΞ σε νευρικό κλονισμό

Δεν είναι καλά ο Τσαβούσογλου! Έκανε μοντάζ τον Αναστασιάδη να του… υποκλίνεται! Ο Τούρκος ΥΠΕΞ σε νευρικό κλονισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ασταθής και νευρική συμπεριφορά του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος έχει πάθει φοβικό σύνδρομο με τον Νίκο Κοτζιά, εκτός από το κόμπλεξ κατωτερότητας που το είχε πάντα, τον οδηγεί σε πρωτοφανείς απρέπειες.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, προχώρησε σε μία απίστευτη προβοκάτσια εναντίον του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Πρόκειται για μία ακραία και απαράδεκτη πράξη που δείχνει και τον κακό χαρακτήρα του Τούρκου υπουργού, ο οποίος είναι έντονα πιεσμένος και λόγω των πληροφοριών που σας μετέδωσε από την Παρασκευή το TRIBUNE ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τον έχει έτοιμο για… θυσία.

Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter (@MevlutCavusoglu), μία φωτογραφία του Κύπριου ηγέτη, η οποία ελήφθη στο δείπνο που παρέθεσε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και δείχνει τον κ. Αναστασιάδη υποτίθεται να υποκλίνεται ενώπιον του Τούρκου υπουργού.

Στη φωτογραφία διακρίνεται και ο επικεφαλής των Ηνωμένων Εθνών.

Βεβαίως, ο κ. Αναστασιάδης ΔΕΝ υποκλίνεται και είναι ένα μοντάζ του επίσημου φωτογράφου του τουρκικού υπουργείου των Εξωτερικών. Οι Τούρκοι σκοπεύουν στη μείωση του Προέδρου της Δημοκρατίας στα μάτια των Κυπρίων πολιτών.

Οργισμένη ήταν και η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλληλεγγύη της Κύπρου, Γιάννη Σελινόπουλου, που έχει ασκήσει στο παρελθόν σφοδρή κριτική στον Κύπριο Πρόεδρο. Άλλο πράγμα όμως η κριτική και η αντιπολίτευση και εντελώς άλλο οι εθνικές προσβολές, πράγμα που το εξέφρασε ολόσωστα ο Γιάννης Σελινόπουλος σε ανάρτησή του στο Facebook που γράφει:

“Άκου κ. Τσαβούσογλου ανιστόρητε. Αυτή η προβοκάτσια δεν είναι εναντίον του προσώπου, αλλά εναντίον του Ελληνισμού. Και εμείς, όσες διαφορές κι αν έχουμε, ακόμη και αμέτρητες αν είναι μεταξύ μας, ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ούτε ποιος είσαι, ούτε ποιους εκπροσωπείς, ούτε βάλαμε, ούτε θα βάλουμε ποτέ το κεφάλι κάτω, ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν”.

Διαβάστε σχετικά για να έχετε πλήρη εικόνα εδώ: Σε απελπισία ο Τσαβούσογλου – Φοβάται τον Κοτζιά και οδηγεί την τουρκική διπλωματία σε ιστορική ήττα

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η «Γαλάζια Πατρίδα» θα διδάσκεται στα τουρκικά σχολεία – «Αποδίδει» ο κατευνασμός Μητσοτάκη

Αλλάζει ο αρμόδιος υφυπουργός του τουρκικού ΥΠΕΞ για τα ελληνοτουρκικά – Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι;

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Ο φαφλατάς Ερντογάν διαδίδει ότι εκείνος «ακύρωσε» με τον Μπάιντεν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr