ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αίμα στο Σικάγο: 15 νεκροί και δεκάδες τραυματίες την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στις ΗΠΑ

Αίμα στο Σικάγο: 15 νεκροί και δεκάδες τραυματίες την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ματωμένη» ήταν η 4η Ιουλίου στο Σικάγο που θύμισε εμπόλεμη ζώνη το Σαββατοκύριακο, λίγο πριν γιορταστεί η Ημέρα της Ανεξαρτησίας, η εθνική γιορτή της Αμερικής. Ο απολογισμός του διημέρου ήταν τραγικός, καθώς 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν από σφαίρες.

Πιο συγκεκριμένα, τουλάχιστον 101 άτομα δέχθηκαν σφαίρες, εκ των οποίων τα 15 κατέληξαν, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, κάνοντας λόγο για ανεξέλεγκτη κατάσταση, η οποία ολοένα και εντείνεται.

58 συλλήψεις

Το μικρότερο θύμα αυτής της τραγωδίας, ήταν ένα 13χρονο αγόρι, ενώ το μεγαλύτερο ήταν ένας 60χρονος άνδρας.
Τουλάχιστον 42 άτομα δέχθηκαν πυροβολισμούς ανήμερα της 4ης Ιουλίου, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 58 συλλήψεις, για υποθέσεις όπλων και ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το συγκεκριμένο τριήμερο της 4ης Ιουλίου, ήταν το πλέον «ματωμένο» στην ιστορία. Το αμέσως επόμενο είχε καταγραφεί το 2013, όταν είχαν δεχθεί πυροβολισμούς 74 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 12 είχαν χάσει τη ζωή τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Εκεχειρία μέχρι τη Δευτέρα 11/05 στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας και ανταλλαγή 2.000 κρατουμένων

UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο – Η δήλωση Τραμπ

Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι έπληξαν δύο ιρανικά τάνκερ

Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για «κατάφωρη παραβίαση» της εκεχειρίας

Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr