ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Σικάγο,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ματωμένη» ήταν η 4η Ιουλίου στο Σικάγο που θύμισε εμπόλεμη ζώνη το Σαββατοκύριακο, λίγο πριν γιορταστεί η Ημέρα της Ανεξαρτησίας, η εθνική γιορτή της Αμερικής. Ο απολογισμός του διημέρου ήταν τραγικός, καθώς 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν από σφαίρες.
Πιο συγκεκριμένα, τουλάχιστον 101 άτομα δέχθηκαν σφαίρες, εκ των οποίων τα 15 κατέληξαν, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, κάνοντας λόγο για ανεξέλεγκτη κατάσταση, η οποία ολοένα και εντείνεται.
Το μικρότερο θύμα αυτής της τραγωδίας, ήταν ένα 13χρονο αγόρι, ενώ το μεγαλύτερο ήταν ένας 60χρονος άνδρας.
Τουλάχιστον 42 άτομα δέχθηκαν πυροβολισμούς ανήμερα της 4ης Ιουλίου, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 58 συλλήψεις, για υποθέσεις όπλων και ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, το συγκεκριμένο τριήμερο της 4ης Ιουλίου, ήταν το πλέον «ματωμένο» στην ιστορία. Το αμέσως επόμενο είχε καταγραφεί το 2013, όταν είχαν δεχθεί πυροβολισμούς 74 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 12 είχαν χάσει τη ζωή τους.























































