ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Ο στενός φίλος της Τουρκίας Σάντσεθ υπονομεύει την ασφάλεια της ΕΕ
Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι πρώτες ταραχές στο Αμβούργο άρχισαν την ώρα που οι ηγέτες από τις ισχυρότερες χώρες του πλανήτη βρίσκονται εκεί για τη Σύνοδο των G20.
Η αστυνομία ζήτησε από τους διαδηλωτές να αφαιρέσουν τις μάσκες που κάλυπταν τα πρόσωπά τους και εκείνοι «απάντησαν» πετώντας πέτρες και ξύλα.
Έτσι ξεκίνησαν επεισόδια με την αστυνομία να ψεκάζει τους διαδηλωτές με δακρυγόνα και να τούς ρίχνει νερό με ειδικά κανόνια.
Το σύνθημα των διαδηλωτών είναι «καλώς ήρθατε στην κόλαση» και φαίνεται ότι αυτά ήταν μόνο τα πρώτα επεισόδια στο Αμβούργο.
Η πορεία άρχισε από την ψαραγορά κοντά στον Έλβα και αναμένεται να κάνει τον γύρο του συνεδριακού κέντρου όπου θα γίνει η σύνοδος της G20 αύριο και μεθαύριο.
Στην κορυφή της πορείας ένα πανό έγραφε το σύνθημα «Τσακίστε την G20».























































