ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κυπριακό: Σε εξέλιξη βρίσκεται το μαραθώνιο δείπνο εργασίας στο Κραν Μοντάνα της Ελβετίας μέχρι την ώρα αυτής της ανάρτησης, ενώ πληροφορίες του κυπριακού ΣΙΓΜΑ αναφέρουν ότι δεν γίνεται καμία ουσιαστική κίνηση από πλευράς των Τούρκων.
Όπως μεταδίδει το ΣΙΓΜΑ, η αδιάλλακτη στάση που τηρεί η τουρκική πλευρά μέχρι αυτή την ώρα κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα και περίπλοκα. Γίνεται ύστατη προσπάθεια, ούτως ώστε να κρατηθεί η διαδικασία ζωντανή.
Λίγο νωρίτερα ο Νίκος Αναστασιάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις.
Υπενθυμίζεται, ότι το απόγευμα της Πέμπτης προηγήθηκε και πάλι ενημέρωση του Αλέξη Τσίπρα από τον Πρόεδρο της Κύπρου, για τις εξελίξεις επί της διαδικασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το ΡΙΚ, ενημερώθηκαν οι ανταποκριτές των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, για επικείμενη δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.






















































