ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δολοφονήθηκε ο αρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης, Αχμάντ Βαχιντί;
Έντρομος ο κουτοπόνηρος Έντι Ράμα απολογείται σαν υποτελής στον Αλέξη Τσίπρα -και όχι στον φίλο του Μητσοτάκη- για τα επεισόδια
Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τραύματα στο πρόσωπο
Χισιάρ Οζσόι για Κουρδικό Ζήτημα: Η Τουρκία ενεργεί με το αντανακλαστικό της αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει το περιφερειακό τοπίο
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 25,6% η ΝΔ - Δεύτερη η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Τέταρτο το ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο δήμαρχος ενός χωριού στο Εν, του Ορινί Σεντ Μπενούατ, εξέδωσε διαταγή με την οποία απαγορεύει την κυκλοφορία των ανηλίκων έπειτα από τις 23.00 το βράδυ τοπική ώρα, καθώς έκρινε πως είναι υπεύθυνοι για την πρόκληση φθορών και ηχορύπανσης.
«Λάβαμε αυτήν την απόφαση μαζί με το δημοτικό συμβούλιο προκειμένου οι γονείς να κατανοήσουν ότι μετά τις 11 το βράδυ, τα παιδιά δεν έχουν καμία δουλειά να βρίσκονται έξω» εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Φρανσί Ντελβίγ, δήμαρχος αυτής της κοινότητας των 1800 κατοίκων δυτικά του Σεν Κεντέν.
Το μέτρο ελήφθη την 11η Ιουλίου έπειτα από «μια σειρά περιστατικών πρόκλησης φθορών και ηχορύπανσης», που διαπιστώθηκαν αφότου έσβηναν τα φώτα στο χωριό, στις 23.00 τοπική ώρα.
Τις φθορές προκάλεσαν περίπου «15 ανήλικοι» σύμφωνα με τον Ντελβίγ.
«Κατά την περίοδο που είναι ανοικτά τα σχολεία, (αυτά συμβαίνουν) τα Σαββατοκύριακα όμως την περίοδο των διακοπών, αυτά συμβαίνουν καθημερινά. Όλοι μας θέλουμε να περάσουμε ένα ήρεμο καλοκαίρι» εξήγησε ο δήμαρχος, ενώ αρνήθηκε τον όρο «απαγόρευση της κυκλοφορίας» επιβεβαιώνοντας ότι «πάνω απ’ όλα θέλει να ευαισθητοποιήσει τους γονείς».
Η χωροφυλακή θα έχει δικαίωμα να επέμβει: «εάν ένας ανήλικος προσαχθεί μετά τις 23.00, θα οδηγείται στο σπίτι των γονιών του ή στο αστυνομικό τμήμα όπου οι γονείς τους θα μπορούν να τον δουν την επόμενη ημέρα».























































