ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Νετανιάχου σε Κούσνερ: «Συναντηθήκατε με τους αρχιτέκτονες της χειρότερης σφαγής του εβραϊκού λαού από το Ολοκαύτωμα»
Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην τουρκοκρατούμενη βόρεια Συρία
Συρία-Δαμασκός: Σύροι τζιχαντιστές φιλότουρκοι στρατιωτικοί ουρλιάζουν «ερχόμαστε για σένα, Εβραίε, έρχόμαστε» (βίντεο)
Ο Ερντογάν (που δεν μιλά αγγλικά) μίλησε τηλεφωνικά με τον Τραμπ για να του δώσει «γραμμή» τι να κάνουν οι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καταστροφικές πυρκαγιές κάνουν στάχτη τα δάση της Βρετανικής Κολομβίας στον δυτικό Καναδά.
Από το νότιο στο βόρειο τμήμα της επαρχίας, 159 πύρινα μέτωπα βρίσκονταν την Τρίτη σε πλήρη εξέλιξη.
Εξ αυτών τα 60 καίνε ανεξέλεγκτα, σύμφωνα με τον πρόσφατο απολογισμό του Διυπηρεσιακού Κέντρου Δασικών Πυρκαγιών του Καναδά (CIFFC).
Περισσότερα από 1.880.000 στρέμματα δασικής έκτασης έχουν μετατραπεί σε στάχτες και η κατάσταση κρίνεται κρίσιμη.
Στο Κάμλουπς, μια πόλη περίπου 100.000 κατοίκων σε απόσταση 350 χιλιομέτρων βορειοανατολικά του Βανκούβερ, οι εθελοντές και οι υπηρεσίες διάσωσης οργανώνονται για να υποδεχθούν τους χιλιάδες πυροπαθείς.
Εκατοντάδες ράντζα έχουν τοποθετηθεί στο αθλητικό κέντρο της πόλης για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές, που καταφθάνουν ακόμα κι από το Ουίλιαμς Λέικ σε απόσταση 300 χιλιομέτρων βορειοδυτικά.
Σχεδόν 3.000 πυροσβέστες με τη βοήθεια 200 ελικοπτέρων και πυροσβεστικών αεροσκαφών δίνουν μάχη με τις φλόγες.























































