Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα ταινία θα γυριστεί για Πούτιν εν όψει των ρωσικών εκλογών του 2018

Νέα ταινία θα γυριστεί για Πούτιν εν όψει των ρωσικών εκλογών του 2018
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά την ταινία του διάσημου Αμερικανού σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν που είχε ως θέμα τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, για την οποία ο ίδιος είχε πει ότι άρχισε να την βλέπει αλλά δεν την είδε μέχρι τέλους γιατί τον πήρε ο ύπνος, στα σκαριά, σύμφωνα με το ρωσικό κανάλι Ντοζντ, βρίσκεται μια νέα ταινία με θέμα και πάλι τον επικεφαλής του ρωσικού κράτους, που είναι όμως ρωσικής παραγωγής.

Η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών «Μαστερσκάγια», της σκηνοθέτου και παραγωγού Σαΐντα Μεντβέντιεβα και του τηλεπαρουσιαστή Βλαντίμιρ Σολοβιόφ, άρχισε τα γυρίσματα της νέας ταινίας η οποία πρόκειται να προβληθεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, την περίοδο λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2018, όπως μεταδίδει το κανάλι «Ντοζντ» επικαλούμενο πηγές της εταιρείας αλλά και του Κρεμλίνου. Το 2015 η ίδια εταιρεία είχε γυρίσει μια αντίστοιχη ταινία, με τίτλο «Ο πρόεδρος».

Το συνεργείο της εταιρείας «Μαστερσκάγια» που κάνει τα γυρίσματα είδε στην κατοικία του Βλ. Πούτιν ο ανταποκριτής του καναλιού Ντοζντ. Η πηγή μάλιστα του καναλιού δηλώνει ότι «στην ταινία θα υπάρχουν πολλοί άμεσοι διάλογοι με τον ίδιο τον πρόεδρο», «ένα τέτοιο γύρισμα στο οποίο θα μιλάει ο Πούτιν θα γίνει αυτή την εβδομάδα στο Νόβο Αγκαριόβο» όπως και ότι «τα γυρίσματα θα κρατήσουν πολύ».

Ο εκπρόσωπος πάντως του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δεν προέβη σε κανένα σχόλιο όσον αφορά τις πληροφορίες για τη νέα ταινία, ενώ η Σ. Μεντβέντιεβα δήλωσε ότι δεν γυρίζει ταινία για τον πρόεδρο, λέγοντας μόνο ότι «υπάρχει προς το παρόν η ιδέα, σαν σχέδιο».

Πηγή προσκείμενη στο Κρεμλίνο δηλώνει πάντως ότι τα γυρίσματα ταινιών αποτελούν και αυτά μέρος της προεκλογικής εκστρατείας. Η ταινία πάντως θα απευθύνεται στο ρωσικό κοινό και όχι στο αμερικανικό όπως απευθύνονταν η ταινία για τον Πούτιν του Όλιβερ Στόουν, παρότι και αυτή προβλήθηκε από τη ρωσική τηλεόραση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία: «Ουκρανοί εθνικιστές» οι δράστες του μακελειού με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη: «Αξιολύπητο στην εθνική εορτή να υπενθυμίζουμε στην Αθήνα στοιχειώδη μαθήματα ιστορίας»

Επίθεση στη Μόσχα: Δύο 15χρονοι τιμήθηκαν από το σχολείο τους για τον ηρωισμό τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr