ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Βανς: Ο πόλεμος θα συνεχιστεί «λίγο ακόμα» για να διασφαλιστεί ο «ευνουχισμός» του Ιράν σε βάθος χρόνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις επιλογές μίας «στρατιωτικής αντίδρασης» συζήτησαν κορυφαίοι αξιωματικοί των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας μετά τη νέα εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου (ICBM) στην οποία προχώρησε νωρίτερα η Πιονγκγιάνγκ, σύμφωνα με το αμερικανικό Πεντάγωνο.
Τις «επιλογές» συζήτησαν αρχικά ο στρατηγός των Πεζοναυτών Τζόζεφ Ντάνφορντ, επικεφαλής του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας των ΗΠΑ, και ο ναύαρχος Χάρι Χάρις, επικεφαλής της διοίκησης Ειρηνικού (USPACOM) των αμερικανικών ένοπλων δυνάμεων, οι οποίοι αργότερα συνομίλησαν και με τον στρατηγό Λι Σουν-τζιν, αρχηγό του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της Νότιας Κορέας.
«Κατά τη διάρκεια της συνδιάλεξης οι Ντάνφορντ και Χάρις επαναβεβαίωσαν την αταλάντευτη δέσμευση τους στη συμμαχία ΗΠΑ – Δημοκρατίας της Κορέας. Οι τρεις ηγέτες συζήτησαν επίσης στρατιωτικές επιλογές αντίδρασης», δήλωσε ο πλοίαρχος Γκρεγκ Χιξ, εκπρόσωπος του Ντάνφορντ.























































