ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Αυστραλία: Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες του Σίδνεϊ - Στους 16 οι νεκροί και 40 οι τραυματίες
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, υπέγραψε νόμο ο οποίος απαγορεύει τη χρήση τεχνολογίας που επιτρέπει την πρόσβαση σε ιστοσελίδες που έχουν απαγορευτεί στη Ρωσία, όπως φάνηκε την Κυριακή στην ιστοσελίδα της ρωσικής κυβέρνησης.
Όπως αναφέρει το Reuters, ο νόμος, που έχει εγκριθεί ήδη από τη Δούμα- τη ρωσική κάτω Βουλή- απαγορεύει τη χρήση virtual private networks (VPN)- και άλλων τεχνολογιών, γνωστών ως anonymizers, οι οποίες επιτρέπουν σε χρήστες να κινούνται στο διαδίκτυο ανώνυμα. Τίθεται σε ισχύ την 1η Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RIA, ο Λεονίντ Λεβίν, επικεφαλής της επιτροπής πολιτικής πληροφοριών της Δούμα, ο νόμος δεν έχει στόχο να επιβάλει περιορισμούς σε νομοταγείς πολίτες, αλλά προορίζεται μόνο να μπλοκάρει την πρόσβαση σε «παράνομο υλικό».






















































