ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνα, Σι Τζινπίνγκ,


















































Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Πούτιν συζήτησε τη σύγκρουση στο Ιράν με τον ηγέτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπέρ της προσπάθειας ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ της πολιτικής και του στρατού τάχθηκε ο πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, θέτοντας ως στόχο την οικοδόμηση ισχυρών ενόπλων δυνάμεων.
Ο ίδιος, παράλληλα, προσέδωσε έμφαση στον «συντονισμένο και ισορροπημένο χαρακτήρα της ανάπτυξης» τόσο σε οικονομικό όσο και σε στρατιωτικό επίπεδο στη σύγχρονη Κίνα.
Ο πρόεδρος Σι είναι γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος και πρόεδρος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής.
Οι παραπάνω δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο περιθώριο εκδήλωσης για την 90η επέτειο από την ίδρυση του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού.























































