ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν κι άλλοι 36 τραυματίστηκαν σήμερα από την ανατροπή λεωφορείου στην επαρχία της Αμάσειας στην Τουρκία, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο τοπικά ΜΜΕ.
Το λεωφορείο ταξίδευε από την Κωνσταντινούπολη στην Σαμψούντα της Μαύρης Θάλασσας και βγήκε εκτός του δρόμου κοντά στην περιοχή Μερζιφόν όπου κι αναποδογύρισε, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Στο σημείο του δυστυχήματος βρίσκονται διασώστες, αλλά και ασθενοφόρα, ενώ οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στα γειτονικά νοσοκομεία.























































