ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Πυρηνικά Όπλα,


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα προειδοποίηση απηύθυνε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στη Βόρεια Κορέα, σημειώνοντας πως θα ήταν καλύτερο για την Πιονγιάνγκ να συνεργαστεί, αλλιώς θα βρεθεί σε δύσκολη θέση «όπως λίγα έθνη στο παρελθόν».
Μιλώντας σε δημοσιογράφους από το Νιου Τζέρσεϊ όπου απολαμβάνει τις διακοπές του, ο κ. Τραμπ ανέφερε ότι η δήλωσή του περί «φωτιάς και οργής» σε περίπτωση που η Πιονγιάνγκ κλιμακώσει τις πυρηνικές της απειλές «ίσως και να μην ήταν τόσο σκληρή».
Όπως επεσήμανε ο Αμερικανός πρόεδρος, η Βόρεια Κορέα θα έπρεπε να είναι «πολύ, πολύ νευρική», σε περίπτωση που «έκανε οτιδήποτε ενάντια στις ΗΠΑ».
Πάντως, ο Αμερικανός πρόεδρος επέμεινε ότι πρώτη επιλογή, είναι πάντα η διπλωματία και οι διαβουλεύσεις, ενώ κάλεσε την Κίνα να κάνει περισσότερα, ασκώντας μεγαλύτερη επιρροή στην Πιονγιάνγκ.























































