ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Πυρηνικά Όπλα,


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία - Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»
Έλον Μασκ κατά Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Δεν είναι δημοκρατία, αλλά τυραννική γραφειοκρατία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα προειδοποίηση απηύθυνε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στη Βόρεια Κορέα, σημειώνοντας πως θα ήταν καλύτερο για την Πιονγιάνγκ να συνεργαστεί, αλλιώς θα βρεθεί σε δύσκολη θέση «όπως λίγα έθνη στο παρελθόν».
Μιλώντας σε δημοσιογράφους από το Νιου Τζέρσεϊ όπου απολαμβάνει τις διακοπές του, ο κ. Τραμπ ανέφερε ότι η δήλωσή του περί «φωτιάς και οργής» σε περίπτωση που η Πιονγιάνγκ κλιμακώσει τις πυρηνικές της απειλές «ίσως και να μην ήταν τόσο σκληρή».
Όπως επεσήμανε ο Αμερικανός πρόεδρος, η Βόρεια Κορέα θα έπρεπε να είναι «πολύ, πολύ νευρική», σε περίπτωση που «έκανε οτιδήποτε ενάντια στις ΗΠΑ».
Πάντως, ο Αμερικανός πρόεδρος επέμεινε ότι πρώτη επιλογή, είναι πάντα η διπλωματία και οι διαβουλεύσεις, ενώ κάλεσε την Κίνα να κάνει περισσότερα, ασκώντας μεγαλύτερη επιρροή στην Πιονγιάνγκ.























































