ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Μπόκο Χαράμ, Νιγηρία, Τζιχαντιστές,


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το αμερικανικό Πεντάγωνο ενημέρωσε το Κογκρέσο για την επικείμενη πώληση στη Νιγηρία 12 ελαφριών καταδιωκτικών-βομβαρδιστικών Super Tucano A-29 και άλλων όπλων, συνολικής αξίας 593 εκ. δολαρίων, κατόπιν αιτήματος της νιγηριανής κυβέρνησης στο πλαίσιο του αγώνα που διεξάγει εναντίον της τζιχαντιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ.
Την απόφαση αυτή γνωστοποίησε όπως οφείλει στο Κογκρέσο η Διεύθυνση Συνεργασίας για την Άμυνα και την Ασφάλεια του αμερικανικού Πενταγώνου.
Τα A-29, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αναγνώριση, βομβαρδισμούς αλλά και εκ του σύνεγγυς υποστήριξη, κατασκευάζονται από την βραζιλιάνικη εταιρεία Embraer.























































