ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δολοφονήθηκε ο αρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης, Αχμάντ Βαχιντί;
Έντρομος ο κουτοπόνηρος Έντι Ράμα απολογείται σαν υποτελής στον Αλέξη Τσίπρα -και όχι στον φίλο του Μητσοτάκη- για τα επεισόδια
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 25,6% η ΝΔ - Δεύτερη η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Τέταρτο το ΠΑΣΟΚ
Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τραύματα στο πρόσωπο
Χισιάρ Οζσόι για Κουρδικό Ζήτημα: Η Τουρκία ενεργεί με το αντανακλαστικό της αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει το περιφερειακό τοπίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε την Ουκρανία για την απαγωγή της δημοσιογράφου Άννα Κουρμπάτοβα, η οποία εν συνεχεία απελάθηκε, χαρακτηρίζοντας την κίνηση μια «σκόπιμη πρόκληση» της ουκρανικής υπηρεσίας ασφαλείας (SBU) και ακραίων εθνικιστών.
Η δημοσιογράφος του ρωσικού Πρώτου καναλιού Άννα Κουρμπάτοβα, απήχθη νωρίτερα στη Ουκρανία κατηγορούμενη από το Κίεβο για «αντιουκρανική προπαγάνδα».
Λίγες ώρες μετά την απαγωγή της, η εκπρόσωπος Τύπου της SBU δήλωσε ότι η Κουρμπάτοβα θα απελαθεί στην Ρωσία.
«Η κράτηση στο Κίεβο στις 30 Αυγούστου της δημοσιογράφου του Πρώτου καναλιού Άννα Κουρμπάτοβα και η βίαιη απέλαση της στην Ρωσία ξεκάθαρα δεν είναι ένα τυχαίο περιστατικό, αλλά μια σκόπιμη πρόκληση των ουκρανικών δυνάμεων επιβολής του νόμου και ακραίων εθνικιστών», ανέφερε η ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ.























































