ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νικολάς Μαδούρο, Τέξας, Τυφώνας,


















































Νετανιάχου στο Fox News: Όχι F-35 στην Τουρκία - Κατέχει τη μισή Κύπρο και απειλεί την Ελλάδα
Αίγιο: Ανατροπή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας - Σενάριο για δράστιδα τη μητέρα
Τουρκία-Σ.Αραβία με λεφτά του Κατάρ «ανασταίνουν» τον Σιδηρόδρομο της Χετζάζης κόντρα στον IMEC και στα συμφέροντα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Δημοσκόπηση Interview: Σταθερά δεύτερη με άνοδο η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα, πρώτη με πτώση η ΝΔ
Τραμπ από Σύνοδο ΝΑΤΟ: «Οι ΗΠΑ θα άρουν τις κυρώσεις CAATSA στην Τουρκία - Όλα ανοιχτά και για F-35»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας προσφέρει 5 εκατομμύρια δολάρια στα θύματα της τροπικής καταιγίδας Χάρβεϊ στις ΗΠΑ, παρά την οικονομική κρίση η οποία συνεχίζει να πλήττει τη χώρα της Λατινικής Αμερικής και προκαλεί ελλείψεις τροφίμων και φαρμάκων.
Η Citgo, η θυγατρική της δημόσιας επιχείρησης πετρελαίου PDVSA στις ΗΠΑ, θα συνεργαστεί με τις τοπικές αρχές στο Χιούστον για τη διανομή των χρημάτων αυτών, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Χόρχε Αρεάσα.
Η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Βενεζουέλας στο παρελθόν προσέφερε πετρέλαιο θέρμανσης σε φτωχούς Αμερικανούς, ενώ είχε στείλει βοήθεια για τα θύματα του κυκλώνα Κατρίνα το 2005.
Οι ήδη τεταμένες σχέσεις του Καράκας με την Ουάσινγκτον πήραν νέα τροπή προς το χειρότερο φέτος, καθώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ επέβαλε διάφορες κυρώσεις εναντίον της κυβέρνησης του προέδρου Νικολάς Μαδούρο, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας.
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν απέκλεισε ακόμη και μια στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα, αν και στελέχη της κυβέρνησής του κατόπιν υποβάθμισαν την ιδέα αυτή.























































