ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμερικανίδα πρέσβειρα: Απίθανο οι κυρώσεις να αλλάξουν την συμπεριφορά της Β. Κορέας

Αμερικανίδα πρέσβειρα: Απίθανο οι κυρώσεις να αλλάξουν την συμπεριφορά της Β. Κορέας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η επιβολή περαιτέρω κυρώσεων σε βάρος της Βόρειας Κορέας είναι απίθανο να αλλάξει την συμπεριφορά της, δήλωσε η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Νίκι Χάλεϊ, εκφράζοντας ωστόσο την ελπίδα η οικονομική απομόνωση της Πιονγιάνγκ να προκαλέσει προβλήματα στη χρηματοδότηση του προγράμματος κατασκευής βαλλιστικών πυραύλων.

«Πιστεύουμε ότι επιπλέον κυρώσεις θα έχουν αποτέλεσμα στην Βόρεια Κορέα; Όχι απαραίτητα», τόνισε η κ. Χάλεϊ στο American Enterprise Institute.
«Αλλά τι αποτέλεσμα έχουν; Σταματούν την είσπραξη εσόδων που τους επιτρέπουν να κατασκευάσουν βαλλιστικούς πυραύλους», πρόσθεσε.

Η κ. Χάλεϊ κάλεσε την Δευτέρα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ να επιβάλουν «τα σκληρότερα δυνατά μέτρα» για να αποτρέψουν τη Βόρεια Κορέα να κλιμακώσει το πυρηνικό πρόγραμμά της.

Οι ΗΠΑ προωθούν νέο ψήφισμα για τη Βόρεια Κορέα, με στόχο αυτό να τεθεί προς ψήφιση εντός των επομένων ημερών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κυρώσεις του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών στον Ιρακινό υφυπουργό πετρελαίου και φιλοϊρανικές πολιτοφυλακές

ΗΠΑ: Επανεκκίνηση της Επιχείρησης «Project Freedom» εντός της εβδομάδας

Ο χρόνος ως φονικό όπλο κατά του Ισραήλ

Αποτυχία της επιχείρησης «Ελευθερία» στη θάλασσα: Γιατί η ναυτική αποστολή διάσωσης του Τραμπ διήρκεσε μόλις 48 ώρες

Επίτροπος Εμπορίου ΕΕ: Τίποτα δεν θεωρείται συμφωνημένο με τις ΗΠΑ για τους δασμούς μέχρι να συμφωνηθούν όλα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr