ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λευκός Οίκος για Βόρεια Κορέα: Όλες οι επιλογές στο τραπέζι

Λευκός Οίκος για Βόρεια Κορέα: Όλες οι επιλογές στο τραπέζι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξακολουθεί να θεωρεί την αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου ως προτεραιότητα στον τρόπο με τον οποίο αντιδρά στην τελευταία πυρηνική δοκιμή που πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

“Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε για μια πιο ασφαλή και αποπυρηνικοποιημένη κορεατική χερσόνησο και αυτή είναι η προτεραιότητά μας” στο θέμα αυτό, είπε στους δημοσιογράφους η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς.

Η εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι “όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι” αναφορικά με την αντιμετώπιση της Βόρειας Κορέας, συμπεριλαμβανομένων των διπλωματικών και των οικονομικών μέτρων. Πρόσθεσε όμως ότι επί του παρόντος ο Λευκός Οίκος δεν επικεντρώνεται στην έναρξη συνομιλιών με την Πιονγκγιάνγκ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 – Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία

Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της Ιερουσαλήμ

Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο – Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία της Ελλάδας είναι σημαντικές για το Ισραήλ»

Το Ισραήλ με Ελλάδα και Κύπρο για αμυντική και γεωπολιτική σταθερότητα στην Ανατ. Μεσόγειο – Μαζί στον τομέα της ενέργειας

Οι «προτροπές» του Σι στον Τραμπ: Τερμάτισε τον πόλεμο στο Ιράν, δείξε σύνεση στην Ταϊβάν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr