ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Κίνα, Ντόναλντ Τραμπ, Τερέζα Μέι,


















































Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Ιρανικά drone έπληξαν το γραφείο του πρωθυπουργού του Κουρδιστάν στο Ιράκ
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης επέτρεψε στην αναθεωρητική Τουρκία να επικαλείται «ήρεμα νερά» όταν μας εμπαίζει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι συμφώνησαν την Τρίτη κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας ότι η Κίνα θα πρέπει να κάνει περισσότερα για να πείσει τη Βόρεια Κορέα να σταματήσει τις πυραυλικές της δοκιμές, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Μέι.
«Η Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος συμφώνησαν στον κεντρικό ρόλο που καλείται η Κίνα να διαδραματίσει και ότι είναι σημαντικό ότι χρησιμοποίησαν όλες τις μοχλεύσεις που είχαν στην διάθεσή τους για να διασφαλίσουν ότι η Βόρεια Κορέα θα σταματήσει να πραγματοποιεί αυτές τις παράνομες ενέργειες ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των κρατών στην περιοχή», τόνισε ο εκπρόσωπος στην ανακοίνωσή του.
Παράλληλα η Βρετανίδα πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα συνεργαστεί και με Ευρωπαίους ηγέτες για περαιτέρω μέτρα που η ΕΕ μπορεί να επιβάλει για να ασκήσει πίεση στην ηγεσία της Βόρειας Κορέας.























































