ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντόναλντ Τραμπ και Τερέζα Μέι συμφώνησαν ότι η Κίνα πρέπει να πιέσει τη Βόρεια Κορέα

Ντόναλντ Τραμπ και Τερέζα Μέι συμφώνησαν ότι η Κίνα πρέπει να πιέσει τη Βόρεια Κορέα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι συμφώνησαν την Τρίτη κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας ότι η Κίνα θα πρέπει να κάνει περισσότερα για να πείσει τη Βόρεια Κορέα να σταματήσει τις πυραυλικές της δοκιμές, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Μέι.

«Η Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος συμφώνησαν στον κεντρικό ρόλο που καλείται η Κίνα να διαδραματίσει και ότι είναι σημαντικό ότι χρησιμοποίησαν όλες τις μοχλεύσεις που είχαν στην διάθεσή τους για να διασφαλίσουν ότι η Βόρεια Κορέα θα σταματήσει να πραγματοποιεί αυτές τις παράνομες ενέργειες ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των κρατών στην περιοχή», τόνισε ο εκπρόσωπος στην ανακοίνωσή του.

Παράλληλα η Βρετανίδα πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα συνεργαστεί και με Ευρωπαίους ηγέτες για περαιτέρω μέτρα που η ΕΕ μπορεί να επιβάλει για να ασκήσει πίεση στην ηγεσία της Βόρειας Κορέας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στην Αθήνα ο Μάρκο Ρούμπιο για τον 6ο Στρατηγικό Διάλογο Ελλάδας-ΗΠΑ

Πνευμονική Πανώλη: Υπάρχει λόγος ανησυχίας;

Πνευμονική Πανώλη: Παγκόσμια ανησυχία

Χάρης Τζήμητρας: «Το Ισραήλ και ο κύριος Νετανιάχου είναι, κατά την άποψή μου, δύο διαφορετικά πράγματα – Οι σχέσεις με το Ισραήλ υπήρχαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και ενισχύθηκαν πάρα πολύ με τον κύριο Τσίπρα»

6ος Γύρος του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδος-ΗΠΑ: Τι θα συζητηθεί, τι θα υπογραφεί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr