ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ενίσχυση των κυρώσεων εις βάρος της Β. Κορέας συμφώνησαν Γερμανία και Κίνα

Ενίσχυση των κυρώσεων εις βάρος της Β. Κορέας συμφώνησαν Γερμανία και Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην ενίσχυση των κυρώσεων εις βάρος της Βόρειας Κορέας, συμφώνησαν η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, και ο πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ υπό το φως της τελευταίας δοκιμής πυρηνικών όπλων της Πιονγιάνγκ, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Γερμανίδας καγκελαρίου.

Και οι δύο ηγέτες εξέφρασαν βαθιά ανησυχία για τη κατάσταση στη Βόρεια Κορέα και τόνισαν ότι η τελευταία δοκιμή πυρηνικών όπλων της Βόρειας Κορέας αποτελεί σημαντικό κίνδυνο για την ασφάλεια ολόκληρης της περιοχής, καθώς και παραβίαση του διεθνούς δικαίου, αναφέρεται σε δήλωση του Στέφεν Ζάιμπερτ εκπροσώπου της καγκελαρίου.

«Και οι δύο ηγέτες δήλωσαν ότι υποστηρίζουν την ενίσχυση των κυρώσεων κατά της Βόρειας Κορέας», συνέχισε ο εκπρόσωπος.
«Ταυτόχρονα, όμως, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να επιδιώκουμε τον διάλογο για να επιλύουμε ειρηνικά τις τρέχουσες εντάσεις», κατέληξε η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δένδιας και Πιστόριους συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή – Νίκος Δένδιας: «Η ασφάλεια δεν είναι μια θεωρητική έννοια»

Αρχηγός Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (MI5): Υβριδικός πόλεμος και βιολογικά όπλα «κατασκευής» Τεχνητής Νοημοσύνης – Από Ιράν, Ρωσία, Κίνα οι απειλές

Γαλλία: Ποιοι εκμεταλλεύονται τη μαθητική εξέγερση για να κάνουν… επανάσταση – Αριστεριστές, ισλαμιστές και πλούσιοι χορηγοί

Γερμανία: Πρώην αρχηγός των μυστικών υπηρεσίων κατηγορείται για «προδοτική κατασκοπεία»

Γερμανία: Η Νάνα Μούσχουρη τιμήθηκε με το βραβείο του Τάγματος της Αξίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr