Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτη τραγωδία στην Ιταλία: Γονείς και ο 11χρονος γιος σκοτώθηκαν όταν έπεσαν μέσα σε ηφαίστειο

Απίστευτη τραγωδία στην Ιταλία: Γονείς και ο 11χρονος γιος σκοτώθηκαν όταν έπεσαν μέσα σε ηφαίστειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηφαίστειο, Ιταλία,

Απίστευτη τραγωδία στην Ιταλία αφού τρία μέλη της ίδιας οικογένειας, ανάμεσά τους ένα μικρό παιδί , σκοτώθηκαν στον ηφαιστειακό κρατήρα Σολφατάρα, κοντά στη Νάπολι, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ANSA.

Πώς έγινε το μοιραίο

Θύματα είναι ένα 11χρονο παιδί και οι δύο γονείς. Όλα ξεκίνησαν, όταν το παιδί έπεσε μέσα σε μία τρύπα στον κρατήρα του Σολφατάρα, αφού πέρασε την περίφραξη της απαγορευμένης ζώνης.

Η 42χρονη μητέρα του και ο 45χρονος πατέρας του, στην προσπάθειά τους να το σώσουν έπεσαν και οι ίδιοι μέσα στον κρατήρα.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, οι γονείς στην προσπάθειά τους να τραβήξουν το παιδί από την τρύπα, η βάση του κρατήρα υποχώρησε και έπεσαν όλοι σε βάθος 1,5 μέτρου.

Ο δεύτερος γιος της οικογένειας, ηλικίας 7 ετών, κατάφερε να σωθεί, καθώς άρχισε να τρέχει από το σημείο και τον μετέφεραν σε ασφαλή περιοχή.

Τα πτώματα των άτυχων γονιών και του 11χρονου ανασύρθηκαν λίγη ώρα αργότερα από τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στο σημείο και απομακρύνθηκαν με ασθενοφόρα.

Πυροσβέστες οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο ανέφεραν ότι τα τρία θύματα, που είχαν πάει για διακοπές στην περιοχή από τη βόρεια Ιταλία, πέθαναν, όπως όλα δείχνουν, από ασφυξία, πιθανόν εξαιτίας των θερμών αερίων που ανέβλυζαν από το έδαφος.

Ωστόσο, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου των τριών ανθρώπων αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

«Είδα μπροστά μου τη χειρότερη τραγωδία της ζωής μου»

Μάρτυρας ανέφερε ότι το αγόρι είχε περάσει το προστατευτικό πλέγμα που προειδοποιεί τους επισκέπτες να μην πλησιάζουν στο χώρο στην οπή του ηφαιστείου, από όπου εξέρχεται ο ατμός.

Είδα ένα αγόρι να τρέχει κλαίγοντας, δεν ήξερα ότι βρισκόμουν μπροστά σε μια από τις χειρότερες τραγωδίες που έχω συναντήσει στη ζωή μου», δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Βρισκόμουν στο Σολφατάρα για δουλειά, μαζί με άλλους επισκέτπτες όταν συνειδητοποίησα ότι κάτι είχε συμβεί και πλησιάσαμε στον κρατήρα. Δεν φανταζόμουν τι θα έβλεπα», συνέχισε.

Αφού ανέσυραν τα δύο πτώματα, μας απομάκρυναν. Εξακολουθώ να σκέφτομαι αυτήν την οικογένεια και το καημένο αγόρι που έτρεχε φωνάζοντας βοήθεια», είπε ο μάρτυρας.

Ο δήμαρχος της περιοχής Ποτσουόλι, Βιτσέντσο Φιλιόλια, εξέφρασε τη θλίψη του για το περιστατικό. «Είμαι πολύ αναστατωμένος για αυτό που συνέβη μεσα στο ηφαίστειο. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου εκ μέρους όλης της κοινότητας του Ποτσουόλι στους οικείους των θυμάτων», ανέφερε ο δήμαρχος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρομπέρτο Καβάλι: Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας σε ηλικία 83 ετών

Ο Νίκος Δένδιας παρουσία του Λουίτζι Ντι Μάιο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα για το πώς λύνουν τις διαφορές τους οι πολιτισμένες χώρες

Έφτιαξαν fake βίντεο πορνό με τη Μελόνι – Στη Δικαιοσύνη η πρωθυπουργός της Ιταλίας

Σύροι κι Αφγανοί σχεδίαζαν χτυπήματα σε Εβραϊκούς και Ισραηλινούς στόχους στην Ευρώπη

Απειλές Χούτι κατά της Ιταλίας: «Αν ξανά αποτρέψουν επίθεσή μας, τα πλοία της θα κινδυνεύσουν»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr