ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανικό Κογκρέσο, Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης
Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν
Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Κογκρέσο ψήφισε απόφαση μέσω της οποίας καλεί τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, να καταδικάσει τις ομάδες μίσους.
Η εξέλιξη αυτή, δρομολογήθηκε μετά την κριτική που δέχτηκε ο Τραμπ για την αντίδρασή του, σχετικά με τα επεισόδια βίας σε πορεία των λευκών εθνικιστών σε πολιτεία της Βιρτζίνια.
Τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων ψήφισαν ομόφωνα την απόφαση, σύμφωνα με τον Τζέρι Κόνολι, από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών.
«Η Βουλή μίλησε με μία ενωμένη φωνή για να καταδικάσει ομόφωνα τις πράξεις ντροπής και μίσους της Κου Κλουξ Κλαν (ΚΚΚ), των λευκών εθνικιστών, των λευκών ρατσιστών και των νεό-Ναζί» , σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κόνολι.























































