Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς κρίνει συνεργάτης του Μακρόν τις προτάσεις Γιούνκερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση

Πώς κρίνει συνεργάτης του Μακρόν τις προτάσεις Γιούνκερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ομιλία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιλάμβανε «πολλές φιλόδοξες προτάσεις», που συνάδουν με τις ιδέες της Γαλλίας, ανέφερε στο πρακτορείο Ρόιτερς ένας αξιωματούχος του γραφείου του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

Το προεδρικό γραφείο καλωσόρισε τη στήριξη που παρείχε ο Γιούνκερ στις προτάσεις του Γάλλου προέδρου για τη θέσπιση ενός ευρωπαϊκού πλαισίου για τον έλεγχο των επενδύσεων στην Ευρώπη σε τομείς στρατηγικής σημασίας από επενδυτές προερχόμενους από τρίτες χώρες.

Εντούτοις, σε ερώτηση σχετικά με το ζήτημα της δημιουργίας ενός κοινοβουλίου της ευρωζώνης που θα επιβλέπει έναν χωριστό προϋπολογισμό αυτής της ομάδας κρατών, προτάσεις του Μακρόν που ο Γιούνκερ απέρριψε, ο αξιωματούχος της γαλλικής προεδρίας τόνισε πως ο πρόεδρος της Επιτροπής προσέφερε περισσότερες επιλογές και πως το χρονοδιάγραμμά του για λεπτομερείς προτάσεις που θα υποβάλει τον Δεκέμβριο συμβαδίζει με αυτό του Μακρόν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Levantine Greeks Brief European Parliament on the Plight of Syrian Christians

Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής

Το Βέλγιο μπλοκάρει δάνειο 210 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια

Οι ΗΠΑ δίνουν εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία και ζητούν να παραδώσει το Ντονμπάς στον Πούτιν

Ιστορική Συμφωνία Στρατηγικής Συνεργασίας υπέγραψαν Κύπρος-Γαλλία – Όλο το κείμενο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr