ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κίνα, Ιαπωνία και Ν. Κορέα θα επισκεφθεί τον Νοέμβριο ο Τραμπ

Κίνα, Ιαπωνία και Ν. Κορέα θα επισκεφθεί τον Νοέμβριο ο Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την πρόθεσή του να επισκεφθεί τη Κίνα, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα τον Νοέμβριο ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τραμπ δήλωσε από το προεδρικό αεροσκάφος ότι αμερικανική αντιπροσωπεία πιθανώς να ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες τον Νοέμβριο, τονίζοντας ότι «πιθανόν» να παρευρεθεί ο ίδιος στην σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας της Ασίας και του Ειρηνικού (APEC) που θα διεξαχθεί στο Βιετνάμ.

Έκανε γνωστό ότι έχει προσκληθεί στην σύνοδο της Ένωσης της Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) στις Φιλιππίνες από τον πρόεδρο Ροντρίγκο Ντουτέρτε, χωρίς να αποσαφηνίσει αν πρόκειται να δεχτεί την πρόσκληση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία και Λίβανος σε αμυντική διάσκεψη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ

Αμερικανικό στρατιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε στην Αραβική Θάλασσα – Αγνοείται η τύχη μέλους του πληρώματος

Το Ιράν δηλώνει ότι θα χρησιμοποιήσει δεσμευμένα κεφάλαια στο Κατάρ για να αγοράσει «απαραίτητα αγαθά»

Τεχεράνη προς Ουάσιγκτον: «Συγκρατήστε το Ισραήλ»

Η Τεχεράνη επιμένει να διατηρήσει τον έλεγχο στα Στενά του Ορμούζ, λένε ανώτερες ιρανικές πηγές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr