Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η πιο τραγική αγγελία ενοικίασης “βίλας” είναι από τη Βουλγαρία – Πιο τραγικό και το ενοίκιο!

Η πιο τραγική αγγελία ενοικίασης “βίλας” είναι από τη Βουλγαρία – Πιο τραγικό και το ενοίκιο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη Βουλγαρία μπορεί να θεωρείται “έπαυλη” αλλά πρόκειται για ένα τραγικό μαύρο χάλι, για το οποίο οι ιδιοκτήτες του ζητάνε το εξωφρενικό ενοίκιο των 2.000 ευρώ μηνιαίως.

Μάλιστα εάν τα 2.000 ευρώ ενοίκιο είναι πολλά για την Ελλάδα, μπορείτε να φανταστείτε για τα βουλγαρικά δεδομένα, που ο κατώτατος μισθός είναι στα 200 ευρώ.

Όπως διαβάζουμε στο NEWS.GR, οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης «βίλας» στη Βουλγαρία ζητάνε περίπου 2.000 ευρώ το μήνα ή 500 ευρώ την εβδομάδα για ενοίκιο.

Το σπίτι βρίσκεται στα βουνά του Στάρα Πλάνινα στην πόλη Nessebar στην επαρχία Μπουργκάς, στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας.

Η αγγελία του σπιτιού, που η αλήθεια είναι πώς δεν θυμίζει καν έπαυλη αλλά μεζονέτα στο χωριό, γράφει ότι είναι ιδανική για μεγάλες οικογένειες και παρέες και άνετα φιλοξενεί μέχρι και δέκα άτομα.

Μια κουζίνα που οπωσδήποτε αξίζει τα… 2000 ευρώ τον μήνα. Υπερσύγχρονη με όλες τις ανέσεις. Για γρήγορο ζέσταμα πετάς το φαγητό στο τζάκι-φούρνο και άμα δεν έχεις κούτσουρα για τη φωτιά καις και καμία καρέκλα. Λεπτομέρεια “τρελή”, το μπουκέτο με πλαστικά λουλούδια στο τραπέζι και το μισογεμάτο μπουκάλι κρασί.

Βέβαια οι εικόνες που τη συνοδεύουν δείχνουν μια μεζονέτα της κακιάς ώρας, με ξυλόσομπα και κάτι παλιά κρεβάτια, έπιπλα της συμφοράς και αισθητική ενοικιαζόμενων δωματίων της δεκαετίας του 1980 σε ελληνικά νησιά, στην οποία έσκαψαν και μεγάλη πισίνα και έβαλαν πλαστικές καρέκλες -αγορασμένες από τους Ρομά- γύρω από αυτήν.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες της απίστευτης αγγελίας στο news.gr, πατώντας εδώ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΒ: Ζητούνται εργαζόμενοι στον ελληνικό τουρισμό- «Ποιος θα στρώσει τα κρεβάτια των επισκεπτών;»

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Νίκος Δένδιας: Εξαιρετικό επίπεδο διμερούς αμυντικής σχέσης Ελλάδος–Μαυροβουνίου

Δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα – Στη δεκάδα στον πληθωρισμό τροφίμων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr