ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
Νετανιάχου σε Κούσνερ: «Συναντηθήκατε με τους αρχιτέκτονες της χειρότερης σφαγής του εβραϊκού λαού από το Ολοκαύτωμα»
Ο Ερντογάν (που δεν μιλά αγγλικά) μίλησε τηλεφωνικά με τον Τραμπ για να του δώσει «γραμμή» τι να κάνουν οι
Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην τουρκοκρατούμενη βόρεια Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Ρωσία εκτόξευσε εκσυγχρονισμένο βαλλιστικό πύραυλο, με την ονομασία «Iskander-M» στη μέγιστη εμβέλεια, δήλωσε το Υπουργείο Άμυνας της χώρας.
Η εκτόξευση έγινε στο στρατόπεδο εκπαίδευσης «Kapustin Yar», από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο Αστραχάν στο πλαίσιο της κοινής στρατιωτικής άσκησης των ενόπλων δυνάμεων της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας, «Zapad-2017», αναφερόταν στην ανακοίνωση.
Ο πύραυλος μεγάλης χωρητικότητας ξεπέρασε σε απόσταση 480 χιλιόμετρα και έπληξε επιτυχώς τον στόχο στο εκπαιδευτικό κέντρο “Makat” που βρίσκεται στη Δημοκρατία του Καζακστάν.























































