ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ),

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας απέρριψε τις επιθέσεις του Ντόναλντ Τραμπ εναντίον της χώρας του, κατηγορώντας τον Αμερικανό πρόεδρο ότι επαναλαμβάνει “ρατσιστικές” θεωρίες.
«Δεν αποδεχόμαστε τις απειλές του προέδρου Τραμπ” που παρουσίασε “ρατσιστικές θεωρίες” και “επέστρεψε στον Ψυχρό Πόλεμο» δήλωσε ο Χόρχε Αρεάσα σε δημοσιογράφους στον ΟΗΕ.
Στην ομιλία που εκφώνησε ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Τραμπ έκρινε “απαράδεκτη” την κατάσταση στη Βενεζουέλα και αναφέρθηκε σε “ενέργειες” προκειμένου να “αποκατασταθεί η δημοκρατία”.
Η Βενεζουέλα θα συνεχίζει να επιδιώκει τον διάλογο με τις ΗΠΑ, αλλά θα δώσει μάχη για την εθνική της κυριαρχία επισήμανε επίσης ο Βενεζουελάνος υπουργός.
Ο ίδιος επισήμανε ότι η Ουάσιγκτον αρνείται να συμμετάσχει σε έναν δίκαιο διάλογο με το Καράκας, αλλά η χώρα του θα συνεχίσει να επιδιώκει τις επαφές με τις ΗΠΑ.
«Επιδιώξαμε να έλθουμε σε επαφή με την αμερικανική κυβέρνηση με στόχο τον διάλογο. Διαρκώς αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Όμως εμείς θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε τον διάλογο διότι είναι ο μοναδικός τρόπος στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου» τόνισε.
Υπογράμμισε εξάλλου ότι η Βενεζουέλα είναι αποφασισμένη να δώσει μάχη για την εθνική της κυριαρχία, την ανεξαρτησία και τη δημοκρατία.






















































