ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σαουδική Αραβία,


















































UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Νετανιάχου σε Κούσνερ: «Συναντηθήκατε με τους αρχιτέκτονες της χειρότερης σφαγής του εβραϊκού λαού από το Ολοκαύτωμα»
Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην τουρκοκρατούμενη βόρεια Συρία
Συρία-Δαμασκός: Σύροι τζιχαντιστές φιλότουρκοι στρατιωτικοί ουρλιάζουν «ερχόμαστε για σένα, Εβραίε, έρχόμαστε» (βίντεο)
Ο Ερντογάν (που δεν μιλά αγγλικά) μίλησε τηλεφωνικά με τον Τραμπ για να του δώσει «γραμμή» τι να κάνουν οι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας επέτρεψαν, για πρώτη φορά, σε γυναίκες να πάνε σε γήπεδο, με την ευκαιρία της εθνικής γιορτής της χώρας, όπως μετέδωσε το επίσημο σαουδαραβικό πρακτορείο SPA.
Αυτό το Σαββατοκύριακο οι γυναίκες θα μπορούν να επισκεφθούν, μαζί με την οικογένειά τους, το Στάδιο Βασιλιάς Φαχντ του Ριάντ για να παρακολουθήσουν μια μουσική και ποιητική βραδιά, με την ευκαιρία της εθνικής γιορτής του σαουδαραβικού βασιλείου.
Οι οικογένειες (άνδρες με τις συζύγους τους και τα παιδιά τους) θα μπορούν να καθίσουν όλοι μαζί σε συγκεκριμένες κερκίδες του γηπέδου. Οι άνδρες που θα πάνε μόνοι τους θα καθίσουν σε άλλη κερκίδα.
«Το στάδιο είναι έτοιμο για να υποδεχτεί περίπου 40.000 ανθρώπους, χωρισμένο σε έναν τομέα για τους μόνους άνδρες και σε άλλον τομέα για τις οικογένειες», πρόσθεσε το πρακτορείο.
Μέχρι τώρα στις γυναίκες δεν επιτρεπόταν να πηγαίνουν στα γήπεδα, κατ’ εφαρμογή του νόμου περί διαχωρισμού των φύλων στους δημόσιους χώρους.
Η Σαουδική Αραβία παραμένει η μοναδική χώρα του κόσμου όπου οι γυναίκες δεν έχουν το δικαίωμα να οδηγούν αυτοκίνητο.
Οι γυναίκες πρέπει να έχουν την άδεια του άνδρα κηδεμόνα τους (συνήθως ο πατέρας ή ο αδελφός ή ο σύζυγος) για να σπουδάσουν ή να ταξιδέψουν.























































