ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλανοφόρα, Βίντεο, Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο «κόκκινο» παραμένει η ένταση μεταξύ Βόρειας Κορέας και ΗΠΑ.
Η ασιατική χώρα, μέσω των κρατικών ΜΜΕ, συνεχίζει να προκαλεί και δείχνει σε ένα προπαγανδιστικό βίντεο την καταστροφή του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Carl Vinson αλλά και πολεμικών πλοίων.
Παράλληλα στέλνει το ηχηρό μήνυμα ότι «οι δυνάμεις των ΗΠΑ θα καταλήξουν στον τάφο» ενώ επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ αποκαλώντας «τρελό».
Το βίντεο των 99 δευτερολέπτων δόθηκε στη δημοσιότητα από την ειδησεογραφική πύλη DPRK Today λίγες ώρες μετά την επίδειξη δύναμης δύο αμερικανικών βομβαρδιστικών B-1B Lancer, που πέταξαν ανοικτά των ακτών της Βόρειας Κορέας συνοδευόμενα από μαχητικά, που σηκώθηκαν από αμερικανική βάση στην Οκινάουα της Ιαπωνίας.
Συνεχίζει με εικονικές εκτοξεύσεις πυραύλων Pukguksong που καταρρίπτουν ένα μαχητικό F-35 Raptor κι ένα βομβαρδιστικό Lancer και στη συνέχεια δείχνει έναν πύραυλο να εκτοξεύεται από ένα υποβρύχιο και να πλήττει το αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson των 103.000 τόνων, το οποίο μετείχε τον περασμένο Ιούνιο σε ασκήσεις ανοικτά της Βόρειας Κορεάς μαζί με ένα άλλο πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο, το USS Ronald Reagan.
























































