ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κιμ Γιονγκ Ουν, Μαριάνο Ραχόι, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ΗΠΑ είναι «πλήρως προετοιμασμένες» για την ανάληψη στρατιωτικής δράσης εναντίον της Βόρειας Κορέας,για να βάλουν οριστικό τέλος στο ζήτημα, κάτι που θα ήταν καταστροφικό για την Πιονγκγιάνγκ, δήλωσε την Τρίτη ο Ντόναλντ Τραμπ.
Μιλώντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι ο Αμερικανός Πρόεδρος δήλωσε ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, «ενεργεί πολύ άσχημα» και «λέει πράγματα που δεν θα έπρεπε ποτέ να ειπωθούν».
Ο Ντόναλντ Τραμπ σημείωσε πως το ζήτημα με τη Βόρεια Κορέα θα μπορούσε να έχει διευθετηθεί εδώ και 25 χρόνια και πως έχουν περάσει πολλοί Πρόεδροι οι οποίοι του κληροδότησαν «ένα χάος» στο συγκεκριμένο ζήτημα.























































