ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μωρό βρήκε όπλο και τραυμάτισε παιδιά 3 ετών στο Ντιτρόιτ

Μωρό βρήκε όπλο και τραυμάτισε παιδιά 3 ετών στο Ντιτρόιτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο παιδιά βρίσκονται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, αφού φέρεται ότι έχουν δεχτεί πυροβολισμούς από ένα άλλο παιδί σε σπίτι που λειτουργούσε ως παιδικός σταθμός σε προάστιο του Ντιτρόιτ.

Ένα μικρό παιδί στο Ντίαρμπορν, της πολιτείας Μίσιγκαν «είχε πρόσβαση σε ένα όπλο» σε ένα σπίτι στα προάστια, όπου λειτουργούσε σαν παιδικός σταθμός, δήλωσε η αστυνομία. Το όπλο εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας δυο παιδιά ηλικίας 3 ετών που ήταν δίπλα του.

Τα μωρά, αναφέρθηκε αρχικά, ότι βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά από τότε η κατάσταση έχει βελτιωθεί, παραμένοντας όμως, σύμφωνα με τις Αρχές, σοβαρή. Ένα από τα δύο πυροβολήθηκε στον ώμο και το άλλο υπέστη τραυματισμό στο πρόσωπό του, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Detroit Free Press.

Τουλάχιστον το ένα παιδί, αναμένεται ανακάμψει πλήρως, από τα τραύματά του, δήλωσε η αστυνομία.

«Θα προσευχηθούμε αυτά τα δύο μικρά παιδιά να είναι εντάξει», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας Ron Haddad σε συνέντευξη Τύπου. «Ωστόσο, μας κλόνισε, είναι μια τραγωδία για ολόκληρη την κοινότητά μας».

“Δεν ήξερα ότι η αδερφή μου είχε όπλο στο σπίτι”

Ο Haddad είπε ότι υπήρχαν πολλά άλλα παιδιά στο σπίτι κατά τη στιγμή των πυροβολισμών. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού το χρησιμοποιεί συχνά για να φροντίζει τα παιδιά των φίλων και της οικογένειας του, σύμφωνα με την αδελφή της, Ashley Escobdeo. «Δεν ήξερα ότι η αδερφή μου είχε όπλο στο σπίτι. Μάλιστα, μισεί τα όπλα, είπε η Escobdeo».

Εκπρόσωποι του Τμήματος Αδειοδότησης και Ρυθμιστικών Υποθέσεων του Μίσιγκαν ανέφεραν στο Detroit News ότι το σπίτι δεν είχε άδεια ως σπίτι φροντίδας παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σε πολεμική ετοιμότητα: Σε κατάσταση επιφυλακής οι ένοπλες δυνάμεις ΗΠΑ και Ισραήλ

ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ

Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις – Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν

Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν κάμερες σε «κάθε σπιθαμή» των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν

Το Πακιστάν αναμένει την επίσημη απάντηση του Ιράν για τη συμμετοχή στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr