ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Lufthansa, Turkish Airlines - Αεροπορική Εταιρεία, Αεροπλάνο, Ιράκ, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τουρκία,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία αποφάσισε να διακόψει τις αεροπορικές πτήσεις προς το Ιρακινό Κουρδιστάν, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γκιλντιρίμ, αιτιολογώντας ότι ο λόγος είναι το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία.
Συγκεκριμένα είπε ότι «Σήμερ (σ.σ. Παρασκευή) από τις 18.00 διακόπτεται η αεροπορική επικοινωνία με τα αεροδρόμια του Ερμπίλ και της Σουλεϊμανίγια στο Ιρακινό Κουρδιστάν» ο Τούρκος πρωθυπουργός, όπως μετέδωσε το πρακτορείο TASS, επικαλούμενο την εφημερίδα Milliyet. Ο ίδιος προσέθεσε επίσης ότι «εάν εκεί έχουν παραμείνει Τούρκοι πολίτες θα πραγματοποιηθούν ειδικές πτήσεις για να τους παραλάβουν».
H τελευταία πτήση διεθνούς αεροπορικής εταιρείας από το αεροδρόμιο του Αρμπίλ απογειώθηκε στις 17.00 τοπική ώρα, όπως έγινε γνωστό από αξιωματούχο του αεροδρομίου.Επρόκειτο για την πτήση της εταιρείας Zagrosjet με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.
Στο μεταξύ το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου- 1η Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ομίλου Lufthansa, οι αεροπορικές εταιρείες Lufthansa και Austrian Airlines θα αναστείλουν τις πτήσεις τους προς την πρωτεύουσα Αρμπίλ του Ιρακινού Κουρδιστάν μετά την απόφαση της ιρακινής κυβέρνησης να αποκλείσει τον εναέριο χώρο του Ερμπίλ.























































