ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Συρία: Τι φαίνεται να συμφωνούν οι Κούρδοι (SDF) με τους τζιχαντιστές της Δαμασκού
Viral TikTok trend στην Τουρκία προκαλεί οργή για τον εμπαιγμό της ισλαμικής προσευχής
Η Ρόμι Γκόνεν -πρώην όμηρος στη Γάζα- μίλησε για τις σεξουαλικές επιθέσεις από Παλαιστίνιους
Ισραηλινός Δρούζος πολιτικός διαβλέπει συνομοσπονδία Δρούζων, Κούρδων, Αλαουιτών
Μέχρι τέλος του έτους: Χρυσός: 4.600 δολάρια ανά ουγγιά - Ασήμι: 75 δολάρια ανά ουγγιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τυχόν σφάλματα στις διαπραγματεύσεις για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορούσαν να κοστίσουν σους φορολογούμενους δισεκατομμύρια λίρες, προειδοποίησε ο Bρετανός υπουργός Brexit, Ντέιβιντ Ντέιβις ενώ πρόσθεσε ότι η Βρετανία είναι έτοιμη για μια «μη συμφωνία».
Στην ετήσια διάσκεψη του Συντηρητικού Κόμματος, ο Ντέιβις δήλωσε στα μέλη του κόμματος ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να αποτύχει στις συνομιλίες για το Brexit, αλλά τόνισε ότι οι αξιωματούχοι της προετοιμάζονται για να διασφαλίσουν ότι όλα τα σενάρια καλύπτονται.
«Αυτή είναι η πιο σύνθετη διαπραγμάτευση που θα μπορούσατε να φανταστείτε.
Όπου μια παράλειψη, ένα λάθος θα μπορούσε να κοστίσει στον φορολογούμενο δισεκατομμύρια λίρες», δήλωσε ο βρετανός υπουργός Brexit.
Ο ίδιος δήλωσε ότι θα είναι έτοιμος για μια εναλλακτική λύση αν το Ηνωμένο Βασίλειο αποτύχει να εξασφαλίσει μια καλή συμφωνία, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι μια συμφωνία για τα δικαιώματα των πολιτών μπορεί να εξασφαλιστεί σύντομα.
Ο Βρετανός υπουργός δήλωσε ακόμη ότι η κυβέρνηση θα ανταποκριθεί με επιτυχία στην απόφαση του λαού για το Brexit.






















































