ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανικό Κογκρέσο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Λευκός Οίκος, Ντόναλντ Τραμπ, Πυρηνικά Όπλα, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ,


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ εξέφρασε την ελπίδα ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ να λάβει μια «ισορροπημένη» απόφαση σχετικά με τη διατήρηση της διεθνούς συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
«Είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί η συμφωνία στην τρέχουσα μορφή της και φυσικά η συμμετοχή των ΗΠΑ θα είναι σημαντικός παράγοντας προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο Λαβρόφ.
Ο Ρώσος υπουργός χαρακτήρισε παράλληλα «φήμες» τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Τραμπ σκοπεύει να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη συμφωνία.
Βάσει της συμφωνίας, το Ιράν δέχθηκε να περιορίσει το πυρηνικό του πρόγραμμα με αντάλλαγμα την άρση των περισσότερων διεθνών κυρώσεων εναντίον του.
Ο Τραμπ αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα αν θα επικυρώσει ή όχι τη συμφωνία αυτή, επεσήμανε ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου την Πέμπτη (5/10).
Αν ο Αμερικανός Πρόεδρος αρνηθεί να την επικυρώσει, το Κογκρέσο θα πρέπει σε διάστημα 60 ημερών να αποφασίσει αν θα επιβληθούν ξανά στην Τεχεράνη οι κυρώσεις που έχουν αρθεί βάσει της συμφωνίας.























































