ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ποινικό Δικαστήριο της Γκίζας στην Αίγυπτο καταδίκασε την Κυριακή σε θάνατο 13 τζιχαντιστές μέλη της οργάνωσης Αγνάντ Μασρ (Στρατιώτες της Αιγύπτου) και έστειλε τις αποφάσεις στον Μεγάλο Μουφτή για έγκριση με διορία μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου.
Οι 13 καταδικάστηκαν για τρομοκρατικές επιθέσεις και δολοφονίες αστυνομικών το 2014.
Στην Αίγυπτο κάθε θανατική ποινή για να εκτελεστεί είναι απαραίτητο να έχει την έγκριση του Μεγάλου Μουφτή.
Εκτός από τους έξι αστυνομικούς που φόνευσαν σε μια σειρά από ένοπλες επιθέσεις στη Γκίζα το 2014, οι κατηγορούμενοι επίσης καταδικάστηκαν για την ένταξη τους σε παράνομη οργάνωση, για παράνομη οπλοκατοχή και απόπειρες δολοφονίας αστυνομικών σε επιθέσεις που σχεδίαζαν σε σημεία ελέγχου και αστυνομικά κτίρια.
Οι “Στρατιώτες της Αιγύπτου” είναι μια μικρή ισλαμιστική οργάνωση που χαρακτηρίστηκε τρομοκρατική το 2014.
Οι “Στρατιώτες της Αιγύπτου” ξεκίνησαν τις τρομοκρατικές επιθέσεις το 2013, μετά την ανατροπή του ισλαμιστή Προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι, ο οποίος είναι ένας εκ των ηγετών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.























































