ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Πυρηνικά Όπλα,


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Βόρεια Κορέα διαμήνυσε από τον ΟΗΕ ότι δεν θα καθίσει ποτέ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να συζητήσει τα εξοπλιστικά της προγράμματα όσο οι ΗΠΑ διατηρούν την «εχθρική πολιτική» τους.
«Ένας πυρηνικός πόλεμος μπορεί να ξεσπάσει οποιαδήποτε στιγμή» ήταν η εκτίμηση που διατύπωσε ο αναπληρωτής πρεσβευτής της Βόρειας Κορέας στον ΟΗΕ, Κιμ Ιν Ριονγκ, ενώπιον της επιτροπής αφοπλισμού των Ηνωμένων Εθνών.
«Όσο η εχθρική πολιτική και η πυρηνική απειλή των ΗΠΑ δεν εξαλείφονται πλήρως, εμείς δεν θα θέσουμε ποτέ, ασχέτως των συνθηκών, τα πυρηνικά μας όπλα και τους βαλλιστικούς πυραύλους μας, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων» υπογράμμισε.
«Ολόκληρη η αμερικανική επικράτεια βρίσκεται στην εμβέλεια των πυρών μας και εάν οι ΗΠΑ τολμήσουν να εισβάλουν στα ιερά μας εδάφη, ακόμα και κατά ένα εκατοστό, δεν θα γλυτώσουν από την σφοδρή μας τιμωρία σε ολόκληρο τον κόσμο» προειδοποίησε ο Βορειοκορεάτης διπλωμάτης.























































