Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ τρολάρει την Κλίντον: Χίλαρι, σε παρακαλώ, να είσαι και πάλι υποψήφια

Ο Τραμπ τρολάρει την Κλίντον: Χίλαρι, σε παρακαλώ, να είσαι και πάλι υποψήφια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε νέα “βέλη” εναντίον της Χίλαρι Κλίντον, καλώντας την να δοκιμάσει για άλλη μια φορά την τύχη της για την προεδρία των ΗΠΑ.

“Ελπίζω ότι η Χίλαρι θα είναι υποψήφια. Χίλαρι, σε παρακαλώ, να είσαι και πάλι υποψήφια!” είπε ο Τραμπ, μιλώντας στους δημοσιογράφους, σε μια απρογραμμάτιστη συνέντευξη Τύπου.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών πήρε θέση πρόσφατα στη διαμάχη του Τραμπ με τους αθλητές του NFL, του επαγγελματικού αμερικανικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι γονατίζουν κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου.

Είπε μάλιστα ότι με τον τρόπο αυτό δεν διαμαρτύρονται “κατά του ύμνου ή κατά της σημαίας” αλλά “ενάντια στον ρατσισμό και την αδικία” και ότι “έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν”.

“Πιστεύω ότι έχει άδικο (…) και για αυτό έχασε τις εκλογές” απάντησε ο Πρόεδρος, επαναλαμβάνοντας την πεποίθησή του ότι αυτή η χειρονομία δείχνει “έλλειψη σεβασμού για τη σημαία και τη χώρα”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr