ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Ρωσία, Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ, Συρία, Τζιχαντιστές, Χημικά Όπλα, Χημικά Συρίας,


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα αποφασίσει σε σημερινή ψηφοφορία, εάν θα παρατείνει ή όχι τις έρευνες για τις επιθέσεις που έχουν διαπραχθεί στη Συρία με χημικά όπλα, γνωστοποίησαν διπλωμάτες τη Δευτέρα.
Την παράταση της έρευνας ενδέχεται να εμποδίσει, ασκώντας βέτο η Ρωσία, η οποία θέλει να εξετάσει πριν από τη δημοσιοποίησή της την Πέμπτη μια έκθεση για την επίθεση με αέριο σαρίν τον Απρίλιο στο χωριό Χαν Σεϊχούν, η οποία είχε στοιχίσει τη ζωή σε 80 και πλέον ανθρώπους, προτού πάρει την απόφασή της.
Οι ΗΠΑ ζήτησαν να διεξαχθεί ψηφοφορία επί ενός σχεδίου απόφασης το οποίο διένειμαν την περασμένη εβδομάδα στο Συμβούλιο Ασφαλείας και το οποίο προβλέπει να δοθεί η εξουσιοδότηση σε μια επιτροπή ειδικών του ΟΗΕ και του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων να συνεχίσουν για άλλον έναν χρόνο την προσπάθειά τους να εξακριβώσουν ποιοι ήταν οι δράστες των επιθέσεων με χημικά όπλα κατά τη διάρκεια του εξαετούς πολέμου στη Συρία.























































