ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επέβλεψε προσωπικά την εκτόξευση τεσσάρων βαλλιστικών πυραύλων, ικανών να μεταφέρουν πυρηνικά, στο πλαίσιο γυμνασίων των ρωσικών στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη και περιελάμβαναν πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από ξηράς, αέρος και από υποβρύχιο.
Το υπουργείο διευκρινίζει πως δοκιμάσθηκε ένας πύραυλος Topol, που εκτοξεύθηκε από το κοσμοδρόμιο του Πλεσέτσκ στη Βόρεια Ρωσία, πλήττοντας στόχο στην ακτίνα στρατιωτικών δοκιμών της Κούρα, στην Χερσόνησο της Καμτσάτκα σε απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων.






















































