ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασανιστήρια, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Ρας Αλ Αΐν, Συρία, Τουρκία, Χασάκα,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
Συρία: Συγγενείς του τζιχαντιστή «προέδρου» Γκολάνι κατηγορούνται για παρενόχληση χριστιανών γυναικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τούρκοι στρατιώτες συνέλαβαν έναν νεαρό άνδρα ενώ προσπαθούσε να περάσει παράνομα τα σύνορα Συρίας–Τουρκίας, τον βασάνισαν άγρια και στην συνέχεια τον πέταξαν, άσχημα χτυπημένο, στο συριακό έδαφος σε εδάφη που ελέγχουν οι Κούρδοι της Συρίας.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Hawar News Agency (ANHA), ο άνδρας -που τα στοιχεία του δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα- προσπάθησε να περάσει στο τουρκικό έδαφος από την παραμεθόρια πόλη Σερεκανίγιε (στα αραβικά Ρας Αλ Αΐν) της επαρχίας Χασάκα την Τρίτη. Η πόλη αυτή εφάπτεται των συνόρων με την Τουρκία.
Για κακή του τύχη όμως έγινε αντιληπτός από τους Τούρκους φρουρούς, οι οποίοι αφού τον έπιασαν αντί να τον συλλάβουν, τον βασάνισαν και όταν τέλειωσαν μαζί του τον πέταξαν στη συριακή πλευρά των συνόρων.
Ντόπιοι που βρήκαν τον άνδρα να κείτεται βαριά χτυπημένος τον μετέφεραν στο τοπικό νοσοκομείο.
Την ίδια ημέρα, Τούρκοι στρατιώτες έπιασαν ακόμα τρεις άνδρες που προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα και επίσης τους βασάνισαν.
Ένας από τους τρεις, ο Χεϊντέρ Ελ Μεχλόφ από τη Δαμασκό, δεν άντεξε τον άγριο ξυλοδαρμό και ξεψύχησε.























































