Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τελεσίγραφο στη Βόρεια Κορέα θα στείλει από την Ασία ο Τραμπ

Τελεσίγραφο στη Βόρεια Κορέα θα στείλει από την Ασία ο Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναμένεται να στείλει ένα… τελικό μήνυμα. Θα απευθυνθεί στους ηγέτες των πέντε κρατών που θα επισκεφθεί κατά τη διάρκεια της δεκαήμερης περιοδείας του στην Ασία. Τι θα λέει το μήνυμα;

Ότι ο «χρόνος εξαντλείται» για την υφήλιο! Προκειμένου να βάλει ένα τέλος στην κρίση με τις πυρηνικές φιλοδοξίες της Βόρειας Κορέας. Επίσης ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να υπερασπισθούν τον εαυτό τους εάν χρειαστεί. Τις πληροφορίες αυτές μετέφερε στενός συνεργάτης του επικεφαλής του αμερικανικού κράτους.

Ο δισεκατομμυριούχος αναχωρεί την Παρασκευή για τη Χαβάη. Τον πρώτο του σταθμό που θα κάνει στον δρόμο του προς την Ασία. Θα επισκεφθεί την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, την Κίνα, το Βιετνάμ και τις Φιλιππίνες. Πρόκειται για την περιοδεία με τη μεγαλύτερη διάρκεια που θα πραγματοποιήσει ένας Αμερικανός πρόεδρος τα τελευταία 25 και πλέον χρόνια.

Ο πρόεδρος αναγνωρίζει ότι ο χρόνος εξαντλείται για εμάς (σ.σ. προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τη Βόρεια Κορέα) και θα ζητήσει από όλα τα κράτη να κάνουν περισσότερα προκειμένου να απομονώσουν την Πιονγκγιάνγκ». Αυτό δήλωσε ο σύμβουλος για θέματα εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Χ.Ρ Μακμάστερ, σε μια ενημέρωση δημοσιογράφων.

Ο Αμερικανός αξιωματούχος σημείωσε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ σκοπεύει να προτρέψει τις χώρες με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Πιονγκγιάνγκ να «πείσουν τους ηγέτες της ότι η επιδίωξη ενός πυρηνικού όπλου καταλήγει σε αδιέξοδο» και ότι η χώρα πρέπει να προχωρήσει στην αποπυρηνικοποίησή της.

Επιπλέον «θα υπενθυμίσει σε φίλους και συμμάχους ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και τους συμμάχους μας χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητές μας» είπε ο Μακμάστερ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr