ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροσκάφος, Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιαπωνία, Κορεατική Χερσόνησος, Νήσος Γκουάμ, Νότια Κορέα,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο αμερικανικά στρατηγικά βομβαρδιστικά B-1B των ΗΠΑ, με τη συνοδεία μαχητικών της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας, συμμετείχαν σε άσκηση στην κορεατική χερσόνησο στις 2 Νοεμβρίου, γνωστοποίησε η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία.
Η άσκηση αυτή «είχε προγραμματιστεί εκ των προτέρων» και δεν αποτελούσε «αντίδραση σε οποιαδήποτε τρέχουσα εξέλιξη», ανέφερε ανακοίνωση της αμερικανικής ΠΑ.
Νωρίτερα, το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, το KCNA, μετέδωσε ότι τα B-1B πέταξαν πάνω από την κορεατική χερσόνησο και έκαναν ασκήσεις προσομοίωσης βομβαρδισμού σημαντικών στόχων στη χώρα αυτή.
Τα αμερικανικά στρατηγικά βομβαρδιστικά, τα οποία απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση Άντερσον, στο Γκουάμ, συμμετείχαν σε «αιφνιδιαστική» άσκηση προσβολής στόχων στη βόρεια Κορέα, πρόσθεσε το KCNA.























































