ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπάτλερ αναζητεί ο πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ με επίσημη αγγελία, η οποία κάνει λόγο για «συνεργάτη στον τομέα των υπηρεσιών» του Ανακτόρου «Bellevue» στο Βερολίνο, ο οποίος θα αναλάβει την ευθύνη της υποδοχής και της φροντίδας των υψηλών προσκεκλημένων, ενώ θα ταξιδεύει και μαζί με τον αρχηγό του γερμανικού κράτους.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα στον κλάδο της Γαστρονομίας και των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και πολυετή πείρα «στην υψηλή γαστρονομία».
Απαραίτητη είναι η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ η γνώση και άλλων ξένων γλωσσών θα θεωρηθεί πλεονέκτημα.
Βεβαίως γίνεται λόγος για «απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια», αλλά και για ευγενική συμπεριφορά και σωστή εμφάνιση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, ο υποψήφιος ή η υποψήφια που θα πάρει τη θέση θα αμείβεται, ανάλογα με την προϋπηρεσία, με 2390 έως 3100 ευρώ μικτά μηνιαίως, ενώ θα λαμβάνει ειδικό επίδομα 109 ευρώ.























































